Doresc sa fiu sunat *
Concurs!
--------------------------

*
©» Inscriere ©» Premii ©» Castigatori ©» Concurs


-----------------------------------------------------
 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI1.a. SC GLOBAL TEAM SRL, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului Cluj – Napoca sub nr. J12/2314/24.05.2008, având CUI 23939206 atribuit RO, cu sediul in Loc. Gherla str.Clujului nr.5 bl.A1 Ap.13 Jud.Cluj, având cont curent deschis la Banca Transilvania ROMANIA Suc. Gherla, sub IBAN  RO16BTRL05201202L28660XX, reprezentată de:  Deak Zoltan.
  1.b. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare Regulament Oficial).
  1.c. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/ schimbari pe site-ul www.globalteam.ro

 2. DREPTUL DE PARTICIPARECampania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatii precum si rudele lor de gradul I.  S.C. Global Team S.R.L.

 3. PERIOADA DE DESFASURAREConcursul se desfasoara in perioada 30 septembrie 2012 - 30 aprilie 2013. Inscrierile in concurs se vor opri la data de 20 aprilie 2013. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

 4. MECANISMUL CONCURSULUI4.a. Fiecare participant trebuie sa completeze corect campurile formularului de inscriere.
  4.b. IMPORTANT!  Este suficienta o singura inscriere pe toata perioada concursului
  4.c. ATENTIE! Datele de contact pe care le vei trimite prin mesaj privat catre administratorul concursului de pe globalteam.ro trebuie sa fie corecte, complete si reale.
  4.d. E obligatoriu ca datele trecute in mesajul catre administratorul concursului de pe globalteam.ro (nume si prenume) sa fie IDENTICE cu cele din cartea de identitate, iar numarul de telefon si adresa de e-mail sa fie cele reale. In caz contrar, premiul va fi acordat altei persoane.

 5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
  In perioada concursului vor fi desemnati:
  5.a. in fiecare luna un castigator al marelui premiu
  5.b. in fiecare luna un castigator al locului doi
  5.c. in fiecare luna un castigator al locului trei.
  5.d.in ultima luna dublarea castigatorilor la premiul 1 si 2

 6. ANUNTAREA CASTIGATORILOR
  6.a. Numele castigatorului va fi anuntat in pagina Castigatori in maxim 24 de ore de la fiecare extragere.
  6.b. In ziua in care va fi anuntat pe site, castigatorii vor primi un e-mail si/sau mesaj privat din partea globalteam.ro pentru a i se oferi detalii despre cum va intra in posesia premiului.
  • ATENTIE! Daca datele trecute in contul globalteam.ro sunt gresite si redactia nu reuseste sa contacteze persoana castigatoare (pentru ca adresa de e-mail este gresita, sau numar de telefon invalid, sau numele si prenumele nu sunt completate ca in buletin), aceasta isi pierde premiul.
  6.c. Castigatorul trebuie sa raspunda in maxim 5 zile de la primirea e-mail-ului, SMS-ului din partea companiei globalteam.ro, pentru a-si revendica premiul.

 7. PREMII
  7.a. Premiul 1 consta intr-un voucher de 500Ron
  7.b. Premiul 2 consta intr-un voucher de 300Ron
  7.c. Premiul 3 consta intr-un voucher de 100Ron
  Castigatorii vor fi anuntati atat prin e-mail cat si telefonic pentru a putea sa isi revendice premiul.  
  Valoarea totala a premiilor: 7000 Ron

 8. TAXE SI IMPOZITE
  Concursul se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap. VIII.
  Eventuale impozite vor fi retinute de ORGANIZATOR din premiul CASTIGATORULUI, conform Legii 571/2003 a Codului Fiscal.
  Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiul castigat, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

 9. INFORMAREA PARTICIPANTELOR
  Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat pe adresa web www.globalteam.ro
  Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

 10. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
  Prin participarea la acest concurs, participantii isi dau acordul ca datele lor personale, in speta adresa de e-mail, dar fara a se limita la aceasta sa fie folosite pentru receptionarea de mesaje publicitare electronice de la organizatorul concursului, respectiv S.C. Global Team S.R.L., in conditiile respectarii politicii de confidentialitate a datelor.
-----------------------------------------------------

©» Inscriere ©» Premii ©» Castigatori ©» Concurs

---------------------------------------------------------------------------------

Termeni si conditii Politica de confidentialitate Politica de preturi Posteasa-ti parerea despre cursurile noastre Trafic Web
Operator de date cu caracter personal nr. 33012 GlobaTeam foloseste cookie-uri Teste online Cataloage Limbi straine predate
Website realizat de Global Design