Doresc sa fiu sunat *
Cursuri acreditate ANC fosta CNFPA
--------------------------

Global Team SRL este in curs de acreditare pentru oferirea de servicii de formare profesionala, autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC). Asta inseamna ca dupa obtinerea acreditarii, participantii la cursurile puse la dispozitie de compania noastra pot obtine diplome acreditate ANC, in urma unui examen sustinut in prezenta comisiei de examinare.

» La ce imi foloseste o diploma ANC?
Diplomele acreditate ANC sunt recunoscute de Ministerul Educatiei Nationale si de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice. Sunt eliberate sub forma unui Certificat de Absolvire pe care sunt mentionate urmatoarele informatii:
  • Tipul
  • Numele
  • Numarul de ore
  • Supliment descriptiv care prezinta o detaliere a competentelor dobandite in urma programului de formare.
Pe langa faptul ca participarea la astfel de cursuri va permite dezvoltarea abilitatilor si imbogatirea cunostintelor, un alt avantaj al diplomelor ANC este acela ca puteti profesa pe baza lor, in functie de domeniul de activitate potrivit.

» Cum pot obtine o diploma ANC?
Exista nenumarati furnizori de cursuri care nu sunt autorizati de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC) si care nu va pot oferi programe in urma caror sa obtineti diploma respectiva. Din acest motiv, este important sa va documentati cu privire la furnizorul la care vreti sa urmati un anumit curs si sa va asigurati ca indeplinesc toate rigorile necesare unui asemenea demers.

» Cum arata o diploma ANC?

  Diploma ANC fosta CNFPA  


Pentru mai multe detalii legate de activitatea derulata de Autoritatea Nationala pentru Calificari puteti accesa linkul: http://www.anc.edu.ro

-----------------------------------------------------


De ce sa alegi cursurile noastre ?
Profesionalism:
Suntem parteneri agreabili, comunicativi, usor modelabili dupa nevoile tale, axati pe crearea unui mediu propice predarii cursurilor de limbi straine, in standarde europene.

Calitatea serviciului:
Echipa noastra detine pregatire de nivel inalt, alaturi de training-uri de specialitate.

Flexibilitate:
Tu ne spui cand este cel mai bun interval orar pentru tine si noi te repartizam intr-o grupa care ti se potriveste.

Interactivitate:
Nu exista numai predare. Exista si intrebari si raspunsuri. Tocmai de aceea iti oferim un mod nou, interactiv, de a invata o limba straina!

Eficienta:
Datorita testelor de evaluare o sa stim exact unde trebuie sa insistam.

Asistenta:
Iti oferim asistenta si explicatii on-line, telefonic, prin e-mail, etc.

Usurinta:
Cu Global Team inveti limba straina dorita de tine, insa intr-un mediu relaxant, deschis, fara stres!

Diversitate:
Acoperim toate domeniile de interes: general, business, juridic, medical, tehnic, hotelier, catering, interviu, examene, etc.

---------------------------------------------------------------------------------

Termeni si conditii Politica de confidentialitate Politica de preturi Posteasa-ti parerea despre cursurile noastre Trafic Web
Operator de date cu caracter personal nr. 33012 GlobaTeam foloseste cookie-uri Teste online Cataloage Limbi straine predate
Website realizat de Global Design