Doresc sa fiu sunat *
Cursuri pentru institutii si companii!
--------------------------
 • De acum, angajatii companiei tale vor comunica mai eficient si mai rapid in orice limba straina!

 • Fie ca este vorba de cursuri generale, sau de afaceri, sau de un limbaj specializat Echipa Global Team te ajuta sa alegi un curs potrivit pentru angajatii companiei tale.

  Am anticipat eventualele intrebari sau nelamuriri pe care le-ai putea avea, si iti raspundem cu drag:
 • De ce imi este necesara o limba straina pentru serviciu sau afaceri?

 • Discutiile la telefon, redactarea e-mailurilor sau a raporturilor, o conversatie pe avion sau aeroport, o intalnire de afaceri, negocierea si incheierea contractelor, sau chiar o prezentare, toate se pot derula cu mai multa usurinta si profesionalism, daca stapanesti o alta limba straina.
 • Ce anume vor invata angajatii de la profesorii Global Team si se poate pune accentul pe ce doresc ei sa aprofundeze?

 • Pentru a stapani abilitatea de a comunica eficient, fara ezitari sau complexe, profesorii nostri vor stabili impreuna cu tine domeniul in care esti interesat, in functie de cerintele tale si ale necesitatilor cursantilor.
 • Care este structura cursului pe nivele si de cat timp este nevoie pentru a atinge un anumit nivel?

 • Pentru insusirea unor notiuni de baza, cursul se desfasoara in module, fiecare modul reprezentand 10 cursuri, (20 ore de curs).

  Pentru insusirea unor notiuni de baza, iti recomandam cel putin 3 module. Intesitatea cursului si intervalul orar il stabilesti tu.
  Puteti de asemenea afla mai multe despre structura cursului, in functie de nivel.
 • Unde se vor desfasura cursurile?

 • In functie de disponibilitatea ta pentru a oferi un spatiu de desfasurare a cursurilor, profesorii nostri se vor deplasa la sediul firmei tale, sau la alta locatie. 
 • Care sunt pasii de urmat?

 • Dupa ce ne contactezi si ne comunici limba straina pentru care ai optat, si numarul cursantilor, un reprezentant al firmei noastre se va deplasa la sediul companiei tale, pentru o prezentare mai ampla a pachetului de servicii oferit de noi.

  Se pot stabili alte detalii organizatorice, orarul, numarul de cursanti, nivelul fiecaruia cat si repartizarea lor in grupe, in functie de testul completat de ei, sau de concluziile profesorului.
  Dupa inceperea cursului, vei primi periodic informatii cu privire la frecventa cursantilor, cat si un raport la sfarsit de modul, in ceea ce priveste prezenta si evolutia fiecarui cursant.

  Cu noi, vei intelege si te vei face inteles de catre cei din jur. Satisfactia va fi pe masura asteptarilor!
  Contacteaza-ne cu incredere si iti vom deschide noi orizonturi!
---------------------------------------------------------------------------------

Termeni si conditii Politica de confidentialitate Politica de preturi Posteasa-ti parerea despre cursurile noastre Trafic Web
Operator de date cu caracter personal nr. 33012 GlobaTeam foloseste cookie-uri Teste online Cataloage Limbi straine predate
Website realizat de Global Design