Doresc sa fiu sunat *
Cursuri limbi straine ONLINE!
--------------------------
Cursurlie noastre pe Skype sunt interactive, moderne, comfortabile si deosebit de eficiente!
  Acest curs este conceput avandu-se in primul rand in vedere nevoile tale reale de comunicare. De aceea, impreuna, vom stabili exact ceea ce te intereseaza, si vom incerca sa croim acest curs special pentru tine, adaptand informatia la nivelul pe care il ai si la nevoile tale.
Din acest motiv, este nevoie de o discutie preliminara cu profesorul tau, online, GRATIS, pentru stabilirea nivelului, si a domeniilor de interes, dupa care putem incepe cursul propriu-zis.

  Pentru cursul online ai nevoie de o conexiune de internet foarte buna, care sa permita desfasurarea in conditii optime a dialogului prin microfon, folosind programul Skype. Acest curs se va desfasura ca un curs normal, singura diferenta fiind faptul ca tabla va fi ecranul computer-ului tau si nu vei fi fata in fata cu profesorul tau.

Vei avea acces online la toate materialele de studiu, fie in format Word, PDF sau imagini, etc. Iti punem la dispozitie materiale de ultima ora, interactive si placute care includ manuale si caiete de lucru de la cele mai celebre edituri, carti de gramatica, link-uri catre exercitii de ascultare sau video-uri, imagini, jocuri si multe alte resurse nelimitate!

Iata doar o parte din ceea ce vei acoperi alaturi de profesorul tau in cadrul cursurilor online:
  • Vocabular nou care se repeta de regula la inceputul fiecarui curs prin diverse metode: indicii, explicatii, definitii date de profesor pentru a face trimiterea catre un termen studiat. Ex. Pentru cuvantul in limba Engleza „abroad” (dincolo de hotare, peste granita), veti auzi o explicatie cum ar fi: „If you go to Italy, France, Germany, you can also say: I am going.......” sau „another word for over the border / in other countries”
  • Explicatii de gramatica utile si cu foarte multe exemple din vorbirea de zi cu zi pentru a-ti facilita intelegerea diferentelor dintre timpurile verbale, ordinea cuvintelor in propozitie, formularea intrebarilor sau a negativului, si foarte multe exemple de greseli frecvente pe care sutem tentati sa le facem. De exemplu in Engleza intrebarea „Unde lucrezi” este de multe ori gresit redata in Engleza fie „Where you work?”; „Where you working?”; „Where do you working?”, varianta corecta este „Where do you work?”. Prin doar cateva exemple si explicatii clare se pot evita astfel de formulari gresite.
  • Expresii tipice si locutiuni verbale din diferite situatii din viata de zi cu zi care trebuie invatate ca atare, in context, evitand traducerea lor cuvant cu cuvant.
Te invitam sa descoperi impreuna cu noi placerea de a stapani o alta limba straina prin cursurile noastre online!

Completeaza testul de evaluare! Cere o oferta de pret personalizata! Programeaza un curs demonstrativ!
» Completeaza formularul de inscriere!
---------------------------------------------------------------------------------

Termeni si conditii Politica de confidentialitate Politica de preturi Posteasa-ti parerea despre cursurile noastre Trafic Web
Operator de date cu caracter personal nr. 33012 GlobaTeam foloseste cookie-uri Teste online Cataloage Limbi straine predate
Website realizat de Global Design