Doresc sa fiu sunat *
Teste evaluare & Analiza necesitatii!
--------------------------

Iti recomandam un test pentru limba aleasa de tine, pentru a putea face o evaluare corespunzatoare a nivelului tau, pe care il poti trimite pe fax, e-mail sau il poti depune la sediul firmei noastre.

Daca doresti un test de evaluare intr-o alta limba in afara celor din lista expusa mai jos contacteaza-ne si o sa-l primesti in cel mai scurt timp posibil.

Pe langa testele de evaluare mai punem la dispozitie o analiza de necesitati, atat pentru institutii, companii cat si pentru persoane fizice.

 

Teste de evaluare
--------------------------
Analiza necesitatii
--------------------------

 

 
De ce sa alegi cursurile noastre ?
Profesionalism:
Suntem parteneri agreabili, comunicativi, usor modelabili dupa nevoile tale, axati pe crearea unui mediu propice predarii cursurilor de limbi straine, in standarde europene.

Calitatea serviciului:
Echipa noastra detine pregatire de nivel inalt, alaturi de training-uri de specialitate.

Flexibilitate:
Tu ne spui cand este cel mai bun interval orar pentru tine si noi te repartizam intr-o grupa care ti se potriveste.

Interactivitate:
Nu exista numai predare. Exista si intrebari si raspunsuri. Tocmai de aceea iti oferim un mod nou, interactiv, de a invata o limba straina!

Eficienta:
Datorita testelor de evaluare o sa stim exact unde trebuie sa insistam.

Asistenta:
Iti oferim asistenta si explicatii on-line, telefonic, prin e-mail, etc.

Usurinta:
Cu Global Team inveti limba straina dorita de tine, insa intr-un mediu relaxant, deschis, fara stres!

Diversitate:
Acoperim toate domeniile de interes: general, business, juridic, medical, tehnic, hotelier, catering, interviu, examene, etc.


 

 

 
» Testele de evaluare pe acest site sunt creatie proprie si sunt supuse drepturilor de autor. Este interzisa copierea integrala / partiala a acestor teste de evaluare in vederea publicarii lor pe alte site-uri fara acordul scris al Centrului de Limbi Straine Global Team.
---------------------------------------------------------------------------------

Termeni si conditii Politica de confidentialitate Politica de preturi Posteasa-ti parerea despre cursurile noastre Trafic Web
Operator de date cu caracter personal nr. 33012 GlobaTeam foloseste cookie-uri Teste online Cataloage Limbi straine predate
Website realizat de Global Design