Doresc sa fiu sunat *
ITALIANA
Italiana pentru interviu
--------------------------
Obtinerea unui job mai bun si urmarea unei cariere de succes depinde in foarte mare masura de stapanirea limbii Italiana.
Pe langa un CV impecabil este nevoie si de cunostinte solide de limba Italiana, fluenta si incredere in exprimare, pentru a face cea mai buna impresie in cadrul interviului de angajare.
Cu noi si cu ajutorul cursului de Italiana pentru interviu, discutia cu angajatorul va deveni una foarte placuta iar rezultatul va fi pe masura asteptarilor: vei obtine job-ul pe care il doresti!

Cursul puncteaza toate intrebarile si raspunsurile intalnite in majoritatea interviurilor de angajare; fie ca este vorba de experienta personala, puncte forte, abilitati sau responsabilitati anterioare, vei invata cum sa transpui orice raspuns in limba Italiana si ce e mai important, sa faci in asa fel incat discutia sa fie una naturala!
Pe langa manuale si materiale absolut necesare pentru pregatire, iti oferim de asemenea explicatii de gramatica foarte usor de urmarit, exemple comune, expresii cheie, terminologie de afaceri, si multe altele!
Iti vom oferi chiar sfaturi in legatura cu ce este cel mai bine sa spui in timpul interviului si cum sa raspunzi intrebarilor capcana!

Acest curs acopera tot ceea ce trebuie sa sti inaintea interviului!
Iti oferim un curs GRATIS pentru a-ti testa cunostintele inaintea inceperii cursului!
Contacteaza-ne cu incredere si fa pasul catre o cariera plina de succes!

 

Poti opta pentru aceste domenii in functie de limba pe care doriti sa o stapanesti (Engleza, Germana, Spaniola, Italiana, Franceza, Maghiara, Romana pentru straini, etc.) printr-un simplu click aici.

  Cursuri de limbi straine pe profile. --------------------------  

Completeaza testul de evaluare! Cere o oferta de pret personalizata! Programeaza un curs demonstrativ!
» Completeaza formularul de inscriere!

 
De ce sa alegi cursurile noastre ?
Profesionalism:
Suntem parteneri agreabili, comunicativi, usor modelabili dupa nevoile tale, axati pe crearea unui mediu propice predarii cursurilor de limbi straine, in standarde europene.

Calitatea serviciului:
Echipa noastra detine pregatire de nivel inalt, alaturi de training-uri de specialitate.

Flexibilitate:
Tu ne spui cand este cel mai bun interval orar pentru tine si noi te repartizam intr-o grupa care ti se potriveste.

Interactivitate:
Nu exista numai predare. Exista si intrebari si raspunsuri. Tocmai de aceea iti oferim un mod nou, interactiv, de a invata o limba straina!

Eficienta:
Datorita testelor de evaluare o sa stim exact unde trebuie sa insistam.

Asistenta:
Iti oferim asistenta si explicatii on-line, telefonic, prin e-mail, etc.

Usurinta:
Cu Global Team inveti limba straina dorita de tine, insa intr-un mediu relaxant, deschis, fara stres!

Diversitate:
Acoperim toate domeniile de interes: general, business, juridic, medical, tehnic, hotelier, catering, interviu, examene, etc.

Inapoi
---------------------------------------------------------------------------------

Termeni si conditii Politica de confidentialitate Politica de preturi Posteasa-ti parerea despre cursurile noastre Trafic Web
Operator de date cu caracter personal nr. 33012 GlobaTeam foloseste cookie-uri Teste online Cataloage Limbi straine predate
Website realizat de Global Design