Doresc sa fiu sunat *
Noutati:
--------------------------

Stimati vizitatori aici va tinem la curent cu toate noutatile aparute in compania noastra.
Iti multumim pentru interesul acordat companiei noastre si pentru timpul petrecut pe acest site.
Manager
Postat de:
Manager
Dragi clienti, din 2013 
am imbunatatit in continuu platformele noastre online adaugand alte doua site-uri, si anume:
» www.engleza-medicala.ro
» wwww.engleza-interviu.ro
Te invitam sa le descoperi si asteptam cu drag sa profiti de beneficiile cursurilor noastre, atat face to face, online cat si telefonic.

Admin
Postat de:
ADMIN
De ce sa nu privim spre viitor ..... 2012 
Dorim sa te informam ca nu peste mult timp urmeaza sa lansam.... pachete de CD-uri audio pentru studiul limbilor Engleza, Germana, Franceza, Spaniola, Italiana, etc, in domeniul business, medical, general, tehnic, hotelier, pentru interviuri, etc.

Admin
Postat de:
ADMIN
Dragi clienti in 2011 
am muncit din greu pentru a oferi o noua interfata, cat mai primitoare si mai prietenoasa a site-ului nostru, care speram sa fie pe placul tuturor. Asteptam cu drag sa profii de beneficiile cursurilor noastre atat face to face cat online si telefonic.

Manager
Postat de:
Manager
Sa nu ne lasam mai prejos, in 2010  
am creat un blog pentru clientii nostri si nu numai, pentru a putea viziona atat articole, exercitii online, dar si sugestiile si comentariile celorlalti. Asa ca nu mai pierde vremea! Intra si tu si distreaza-te pe blogul nostru alaturi de ceilalti...

manager
Postat de:
Manager
Dragi clienti, din 2009  
am muncit din greu pentru a oferi o noua interfata, cat mai primitoare si mai prietenoasa a site-ului nostru, care speram sa fie pe placul tuturor. Asteptam cu drag sa profiti de beneficiile cursurilor noastre atat face to face cat si online.

Admin
Postat de:
ADMIN
In decursul anului 2008 
am lansat un nou serviciu pentru confortul clientilor nostri si anume CURSURILE ONLINE, care se desfasoara indiferent de programul clientului, din confortul casei fiecaruia. Nu este nevoie de cat de: Un calculator, o conexiune la internet, un microfon si o pereche de casti.
Restul iti oferim noi: cei mai talentati profesori, manuale de la cele mai bune edituri, interactivitate, seriozitate si profesionalsim.
Eficienta acestor cursuri a fost testata in timp si ofera rezultate garantate.
Te asteptam cu drag sa incerci noile cursuri.


Admin
Postat de:
ADMIN
La inceputul anului 2007  
este lansat primul site al centrului de limbi straine Global Team pe care inca il poti accesa printr-un click aici.
Tot acest efort l-am depus pentru confortul clientilor nostri pentru a avea acces la cat mai multe servicii din partea noastra.


---------------------------------------------------------------------------------

Termeni si conditii Politica de confidentialitate Politica de preturi Posteasa-ti parerea despre cursurile noastre Trafic Web
Operator de date cu caracter personal nr. 33012 GlobaTeam foloseste cookie-uri Teste online Cataloage Limbi straine predate
Website realizat de Global Design