Doresc sa fiu sunat *
Structura cursurilor pe module, propusa de
GLOBAL TEAM:

--------------------------
Conform Cadrului Comun European al Limbilor exista 3 nivele obisnuite de studiu, de la incepator-elementar ( A) la intermediar (nivelul B) si avansati (nivelul C).
Nivelul
  • Impartirea in functie de module si luni
  • Abilitati dobandite la sfarsitul cursului
BEGINNERS
  • 4 module > 40 cursuri > 80 ore de curs (1 modul =1-2 cursuri/saptamana)
*Dupa primele 2 luni de curs, si la sfarsitul nivelului de incepatori, vor avea loc doua testari, (nu mai mult de 40 minute) pentru o mai buna monitorizare a cunostintelor insusite de cursanti. Intelege informatii simple, din diverse locatii: la aeroport, intr-un magazin, meniul la un restaurant. Interactioneza, folosind vocabularul de baza. Se poate prezenta,si sa dea informatii simple in diverse situatii. Intelege nume familiare, cuvinte si propozitii simple, poate initia, mentine si incheia conversatii simple, care ii sunt familiare. Poate scrie un scurt e-mail. Poate completa formulare cu detalii personale.
PRE
INTERMEDIATE
  • 3 module > 30 cursuri > 60 ore de curs (1 modul =1-2 cursuri/saptamana)
*Dupa primele 2 luni de curs, si la sfarsitul nivelului de pre-intermediari, vor avea loc doua testari, (nu mai mult de 40 minute) pentru o mai buna monitorizare a cunostintelor insusite de cursanti. Se poate descurca in majoritatea situatiilor generate de calatorii intr-o alta tara.
Poate oferi si cere pareri intr-o discutie formala sau informala.
INTERMEDIATE
  • 3 module > 30 cursuri > 60 ore de curs (1 modul = 1-2 cursuri/saptamana)
*Dupa primele 2 luni de curs, si la sfarsitul nivelului de intermediari, vor avea loc doua testari, (nu mai mult de 40 minute) pentru o mai buna monitorizare a cunostintelor insusite de cursanti. Intelege in detaliu o prezentare din domeniul sau de activitate. Intelege articole specializate din aria proprie de activitate, cu consultarea dictionarului. Poate participa cu succes la seminarii si conferinte. Poate purta conversati telefonice complexe. Poate scrie rapoarte, e-mail-uri, scrisori de afaceri intr-un limbaj standard. Se descurca in orice situatie din viata de zi cu zi.
UPPER
INTERMEDIATE
  • 3 module > 30 cursuri > 60 ore de curs (1 modul = 1-2 cursuri/saptamana)
*Dupa primele 2 luni de curs, si la sfarsitul nivelului de upper-intermediate, vor avea loc doua testari, (nu mai mult de 40 minute) pentru o mai buna monitorizare a cunostintelor insusite de cursanti. Intelege in detaliu ceea ce i se comunica, chiar si intr-un mediu zgomotos.
Poate folosi diverse strategii pentru a asigura o comunicare eficienta, inclusiv verificarea intelegerii.
ADVANCED
  • 3 module > 30 cursuri > 60 ore de curs (1 modul = 1-2 cursuri/saptamana)
*Dupa primele 2 luni de curs, si la sfarsitul nivelului de avansati, vor avea loc doua testari, (nu mai mult de 40 minute) pentru o mai buna monitorizare a cunostintelor insusite de cursanti. Intelege orice limbaj sau dialect, fie inregistrat sau in timp real. Poate lua parte la orice discutie, fiind familiarizat cu expresiile idiomatice sau avand capacitatea de a le deduce din context. Fluent in vorbire, isi poate expune punctul de vedere, articuland clar nuantele de limbaj. Limbajul scris este coerent, cu respectarea stilului literar cerut de situatie.
---------------------------------------------------------------------------------

Termeni si conditii Politica de confidentialitate Politica de preturi Posteasa-ti parerea despre cursurile noastre Trafic Web
Operator de date cu caracter personal nr. 33012 GlobaTeam foloseste cookie-uri Teste online Cataloage Limbi straine predate
Website realizat de Global Design