Doresc sa fiu sunat *
Ceha
Ceha pe categorii!
--------------------------
 
Ceha generala MG
» Cursul de Ceha generala si comunicare te ajuta sa te descurci in orice situatie din viata reala. Fie ca e vorba de o discutie pe strada, pe avion, la cina sau chiar un interviu, cu ajutorul cursurilor noastre vei putea in sfarsit sa intelegi si sa te faci inteles!

Inscriere Mai mult
 
Ceha afaceri MA
» Cursul de Ceha pentru afaceri te ajuta sa stapanesti limbajul business din orice intalnire de afaceri, negociere, prezentare, e-mail sau discutie telefonica. Vei reusi sa vorbesti fluent, vei invata sa scri corect si vei putea sa faci fata provocarilor de zi cu zi.

Inscriere Mai mult
 
 
Ceha juridica MJ
» Cursul de Ceha juridica se adreseaza avocatilor, juristilor, consultantilor si managerilor care folosesc limba Ceha. Vom acoperi terminologia specifica domeniului juridic si vei reusi sa stapanesti in sfarsit limbajul din orice text sau discutie.


Inscriere Mai mult
 
 
Ceha medicala
» Cursul de Ceha medicala pentru medici si asistente este special conceput pentru cei care doresc un loc de munca mai bun. Vei invata terminologia medicala de specialitate si vei reusi sa faci fata cerintelor unui spital in care se vorbeste limba Ceha.

Inscriere Mai mult
 
 
Ceha tehnica MT
» Cursul de Ceha tehnica acopera o gama larga de domenii cum ar fi: inginerie, constructii, arhitectura, instalatii, etc. Vei invata terminologia de specialiatate care te intereseaza si vei reusi sa comunici mai usor in diverse situatii de serviciu.

Inscriere Mai mult
&
 
Hotelier & catering MHC
» Cursul de Ceha hotelier & catering se adreseaza pesonalului care lucreaza in turism si in industria hoteliera. Cu ajutorul acestui curs, vei invata sa comunici mai eficient atat cu clientii cat si cu ceilalti angajati, in diverse situatii de serviciu, etc...

Inscriere Mai mult
 
Ceha interviu MI
» Cursul de Ceha interviu este special conceput pentru oricine urmeaza sa sustina un interviu de angajare in Ceha. Vei invata cum sa raspunzi cel mai bine celor mai des intalnite intrebari pentru interviu si vei reusi sa obti job-ul mult visat!

Inscriere Mai mult
 
 
---------------------------------------------------------------------------------

Termeni si conditii Politica de confidentialitate Politica de preturi Posteasa-ti parerea despre cursurile noastre Trafic Web
Operator de date cu caracter personal nr. 33012 GlobaTeam foloseste cookie-uri Teste online Cataloage Limbi straine predate
Website realizat de Global Design