Doresc sa fiu sunat *
Politica de preturi
--------------------------
 
1. Ofertare
Centrul de limbi straine Global Team creaza oferte de pret personalizate, pentru fiecare client in parte, in functie de numarul de cursuri solicitate, locatie, tip curs solicitat, nivel, intensitate, etc...
Fiecare oferta este intocmita in functie de complexitatea cererilor clientilor Global Team SRL.

Preturile pentru toate cursurile vor fi confirmate in scris de catre departamentul de ofertari a Centrului de limbi straine Global Team, in momentul in care un client solicita un curs.

Global Team SRL incearca sa asigure acuratetea informatiei publicate pe acest site, dar isi rezerva dreptul de a corecta orice erori si de a anula sau refuza orice comanda bazata pe informatii incomplete sau incorecte.
Toate informatiile publicate pe acest site pot fi modificate fara preaviz.

2. Plata
2.1 Achitare cursuri:
2.1.1 Plata in avans/curs solicitat, pentru un modul ( 10 cursuri )
2.1.2 Plata in 2 transe:
- Prima transa inainte de inceperea primului curs. ( 5 cursuri )
- A doua transa inainte de cursul cu numarul 6. ( 5 cursuri )

2.2 Modalitati de plata Numerar, Transfer bancar, bilet la ordin avalizat, fila CEC, pe baza contractului si a facturii intocmite.

3. Modalitatea de stabilire a pretului
Cursurile online, face to face sau telefonice oferite de centrul nostru de limbi straine se efectueaza contra cost, primul curs demonstrativ de 30 minute fiind gratis pentru a familiariza viitorii cursanti cu modul de desfasurare si pentru o evaluarea prealabila a nivelului acestora de cunostinte.
Ne rezervam dreptul de a stabili preturi personalizate pentru fiecare tip de curs in parte si de a oferi reduceri in functie de mai multe criterii.

Cursurile nostre online nu sunt sub forma de CD-uri audio, existand un profesor abilitat care va preda cursul, acesta desfasurandu-se asemenea unui curs clasic, doar ca economisiti timp si bani, nemaifiind necesara deplasarea ta la sediul nostru. Mai multe detalii click aici.
---------------------------------------------------------------------------------

Termeni si conditii Politica de confidentialitate Politica de preturi Posteasa-ti parerea despre cursurile noastre Trafic Web
Operator de date cu caracter personal nr. 33012 GlobaTeam foloseste cookie-uri Teste online Cataloage Limbi straine predate
Website realizat de Global Design