Doresc sa fiu sunat *
Date cu caracter personal
--------------------------

S.C. GLOBAL TEAM S.R.L. („Centrul de limbi straine Global Team”) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 33012.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Centrul de limbi straine Global Team are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le-ai furnizat despre tine.
Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate, respectiv organizare cursuri de limbi straine, emitere diplome.
Prin completarea datelor tale in formularele existente in cadrul site-ului globalteam.ro declari ca accepti neconditionat ca datele tale personale sa fie incluse in baza de date a GlobalTeam SRL, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 33012, si iti dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Global Team SRL. De asemenea, iti dai acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre GlobalTeam.ro atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ai luat la cunostinta faptul ca iti sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a te adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor tale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, ai dreptul de a te opune prelucrarii datelor tale personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datata si semnata, online la o****e@g********m.ro sau expediata pe adresa: Global Team SRL Cluj-Napoca Str. Fabricii Nr. 65-67, Bl. C1, Sc.1, Parter, Spatiu comercial nr.3, Jud. Cluj cod: 400625, iti poti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
- o data pe an, sa ti se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- sa intervi asupra datelor transmise;
- sa te opui prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara;
- sa soliciti stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Astfel, GlobalTeam.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul lunar / anual, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

GlobalTeam.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul GlobalTeam.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile pe care ni le furnizezi vor fi utilizate in scopul pentru care le-ai furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenelor noastre contractuale.

De asemenea, Gloal Team SRL poate furniza datele tale cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.
Informatiile tale cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
---------------------------------------------------------------------------------

Termeni si conditii Politica de confidentialitate Politica de preturi Posteasa-ti parerea despre cursurile noastre Trafic Web
Operator de date cu caracter personal nr. 33012 GlobaTeam foloseste cookie-uri Teste online Cataloage Limbi straine predate
Website realizat de Global Design