Doresc sa fiu sunat *
Slovaca
Slovaca pe categorii!
--------------------------
 
Slovaca generala MG
» Cursul de Slovaca generala si comunicare te ajuta sa te descurci in orice situatie din viata reala. Fie ca e vorba de o discutie pe strada, pe avion, la cina sau chiar un interviu, cu ajutorul cursurilor noastre vei putea in sfarsit sa intelegi si sa te faci inteles!

Inscriere Mai mult
 
Slovaca afaceri MA
» Cursul de Slovaca pentru afaceri te ajuta sa stapanesti limbajul business din orice intalnire de afaceri, negociere, prezentare, e-mail sau discutie telefonica. Vei reusi sa vorbesti fluent, vei invata sa scri corect si vei putea sa faci fata provocarilor de zi cu zi.

Inscriere Mai mult
 
 
Slovaca juridica MJ
» Cursul de Slovaca juridica se adreseaza avocatilor, juristilor, consultantilor si managerilor care folosesc limba Slovaca. Vom acoperi terminologia specifica domeniului juridic si vei reusi sa stapanesti in sfarsit limbajul din orice text sau discutie.

Inscriere Mai mult
 
 
Slovaca medicala
» Cursul de Slovaca medicala pentru medici si asistente este special conceput pentru cei care doresc un loc de munca mai bun. Vei invata terminologia medicala de specialitate si vei reusi sa faci fata cerintelor unui spital in care se vorbeste limba Slovaca.

Inscriere Mai mult
 
 
Slovaca tehnica MT
» Cursul de Slovaca tehnica acopera o gama larga de domenii cum ar fi: inginerie, constructii, arhitectura, instalatii, etc. Vei invata terminologia de specialiatate care te intereseaza si vei reusi sa comunici mai usor in diverse situatii de serviciu.

Inscriere Mai mult
&
 
Hotelier & catering MHC
» Cursul de Slovaca hotelier & catering se adreseaza pesonalului care lucreaza in turism si in industria hoteliera. Cu ajutorul acestui curs, vei invata sa comunici mai eficient atat cu clientii cat si cu ceilalti angajati, in diverse situatii de serviciu, etc...

Inscriere Mai mult
 
Slovaca interviu MI
» Cursul de Slovaca interviu este special conceput pentru oricine urmeaza sa sustina un interviu de angajare in Slovaca. Vei invata cum sa raspunzi cel mai bine celor mai des intalnite intrebari pentru interviu si vei reusi sa obti job-ul mult visat!

Inscriere Mai mult
 
 
---------------------------------------------------------------------------------

Termeni si conditii Politica de confidentialitate Politica de preturi Posteasa-ti parerea despre cursurile noastre Trafic Web
Operator de date cu caracter personal nr. 33012 GlobaTeam foloseste cookie-uri Teste online Cataloage Limbi straine predate
Website realizat de Global Design