Doresc sa fiu sunat *
SPANIOLA
Spaniola pe categorii!
--------------------------
 
Spaniola generala SG
» Cursul de Spaniola generala si comunicare te ajuta sa te descurci in orice situatie din viata reala. Fie ca e vorba de o discutie pe strada, pe avion, la cina sau chiar un interviu, cu ajutorul cursurilor noastre vei putea in sfarsit sa intelegeti si sa te faci inteles!

Inscriere Mai mult
 
 
Spaniola afaceri SA
» Cursul de Spaniola pentru afaceri va ajuta sa stapaniti limbajul business din orice intalnire de afaceri, negociere, prezentare, e-mail sau discutie telefonica. Vei reusi sa vorbesti fluent, vei invata sa scri corect si vei putea sa faci fata provocarilor de zi cu zi.

Inscriere Mai mult
 
 
Spaniola juridica SJ
» Cursul de Spaniola juridica se adreseaza avocatilor, juristilor, consultantilor si managerilor care folosesc limba Spaniola. Vom acoperi terminologia specifica domeniului juridic si vei reusi sa stapanesti in sfarsit limbajul din orice text sau discutie.

Inscriere Mai mult
 
 
Spaniola medicala SM
» Cursul de Spaniola medicala pentru medici si asistente este special conceput pentru cei care doresc un loc de munca mai bun. Vei invata terminologia medicala de specialitate si vei reusi sa faci fata cerintelor unui spital in care se vorbeste limba Spaniola.

Inscriere Mai mult
 
 
Spaniola tehnica ST
» Cursul de Spaniola tehnica acopera o gama larga de domenii cum ar fi: inginerie, constructii, arhitectura, instalatii, etc. Vei invata terminologia de specialiatate care te intereseaza si vei reusi sa comunici mai usor in diverse situatii de serviciu.

Inscriere Mai mult
Hotelier & catering SHC
» Cursul de Spaniola hotelier & catering se adreseaza pesonalului care lucreaza in turism si in industria hoteliera. Cu ajutorul acestui curs, vei invata sa comunici mai eficient atat cu clientii cat si cu ceilalti angajati, in diverse situatii de serviciu, etc...

Inscriere Mai mult
 
 
Spaniola interviu SI
» Cursul de Spaniola interviu este special conceput pentru oricine urmeaza sa sustina un interviu de angajare in Spaniola. Vei invata cum sa raspunzi cel mai bine celor mai des intalnite intrebari pentru interviu si vei reusi sa obti job-ul mult visat!

Inscriere Mai mult
 
 
Spaniola examene SE
» Cursul de Spaniola pentru examene (DELE), pune accentul pe dezvoltarea acelor aptitudini cerute de aceste testari speciale pentru care iti punem la dispozitie toate resursele necesare pentru a reusi si pentru a stapani limba Spaniola.

Inscriere Mai mult
 
---------------------------------------------------------------------------------

Termeni si conditii Politica de confidentialitate Politica de preturi Posteasa-ti parerea despre cursurile noastre Trafic Web
Operator de date cu caracter personal nr. 33012 GlobaTeam foloseste cookie-uri Teste online Cataloage Limbi straine predate
Website realizat de Global Design